"https:\/\/cdn.webshopapp.com\/shops\/314566\/themes\/182833\/v\/2171144\/assets\/author2.jpg?20240104153102"

Ontkalk het waterreservoir van je koffieapparaat in 3 stappen

15 Oktober 2024
Ontkalk het waterreservoir van je koffieapparaat in 3 stappen
Daniel
Daniel
Expert
De meeste koffiemachines geven vanzelf aan wanneer het tijd is om te ontkalken. Door het uitvoeren van een ontkalkingsbeurt verwijder je de kalk uit de leidingen van je machine. Maar wist je dat het waterreservoir van je koffiemachine ook verkalkt?

Maak je gebruik van een waterfilter? Dat is heel verstandig! Hiermee filter je het water en haal je schadelijke stoffen en kalk uit het water voordat dit in de machine komt. Hiermee verhelp je echter niet de verkalking van het waterreservoir.

 

Ontkalk je waterreservoir in 3 eenvoudige stappen:

Stap 1: Verwijder het waterfilter.
Stap 2: Los 100ml Eccellente Snelontkalker op in een volledig gevuld waterreservoir en laat dit circa 30 minuten inwerken.
Stap 3: Leeg het waterreservoir en spoel het grondig om met kraanwater. Plaats het waterfilter terug en vul het reservoir met schoon water. Zet het reservoir in je koffiemachine.

 

Wist je dat Eccellente Snelontkalker zelfs met koud water goed ontkalkt?

In tegenstelling tot andere ontkalkers heb je voor het gebruik van Eccellente Snelontkalker geen heet of warm water nodig. Zelfs met koud water verwijder je gemakkelijk kalk. Deze ontkalker is tevens geschikt voor het ontkalken van je waterkoker. Met Eccellente Snelontkalker geef je kalk geen kans! Ook verkrijgbaar in een voordelige 500ml flacon.